Ще се усмихна напук!
Трудностите разбиват,
но аз още съм тук!
Пътища се намират
щом се търсят такива,
и отново се сливат
във алея красива.
Мракът гони се с блясък,
болката, със лечение.
Път ме чака нататък
с Вярата за Спасение,
с Вярата в Любовта,
с Вярата във Христос.
Следвам свойта съдба,
а на всеки въпрос
се надявам, напред,
отговор да намеря.
И се чувствам поет
с Вярата си във Нея!
30.11.2020.
Георги Каменов
© Георги Каменов Всички права запазени