1.12.2006 г., 0:43 ч.

Взиране 

  Поезия
793 0 7
Към небето поглеждам  отново,
пак е синьо и пак съм готов
да открия белият облак,
а в очите ти - свойта любов!

Към луната поглеждам отново,
пак е тъжна и мъдра луна.
Имам сили пак да се боря,
и да бъда вълкът-единак.

Към звездите поглеждам отново,
пак са вечни и ярки звезди...
и разбирам, че всичко е просто.
Толкоз просто, че даже боли.

Към часовника стенен поглеждам...
Бърза Времето пак и отново!
Закъснял за последната среща,
не оставих секунда за сбогом!

© Владимир Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??