Природата говори
Слънцето изгря в небето
и проби дълбоките мъгли,
с него разцъфтя сърцето
потопено в алени лъчи!
Повея от бликнала стихия
сътворена в земната душа
очертава вечност и магия
из полетата на любовта!
С изкована воля, всеотдаен,
врязан в звездна тишина -
диша Космоса безкраен
облаци от клетвени слова!
Лъчиста
© ЛЪЧИСТА Всички права запазени