3.12.2009 г., 18:12 ч.

Запомни ме такава 

  Поезия » Друга
1366 0 2

Запомни ме такава – усмихната, нежна.

Запомни ме такава – добра и небрежна.

Запомни ме такава – помагаща, топла.

Запомни ме такава – позитивна и търсеща.

 

Запомни ме такава – любвеобвилна и строга.

Запомни ме такава – нямах спънки в живота.

Запомни ме такава – обичах да бродя в росна трева.

Запомни ме такава – посрещах с усмивка всяка зора.

 

Запомни гласа ми – навяващ топлина,

запомни очите ми – кафяви, събрали в себе си цялата обич.

Запомни сърцето ми – което те обичаше.

 

Запомни двете ми ръце – как махат ти за сбогом,

запомни сълзите две, които те изпратиха .

Запомни как плачех, как виках,

запомни как исках да се върнеш,

запомни, че винаги ще те обичам.

 

Запомни ме такава – аз желая ви само доброто,

не търся състрадание, не искам съжаление.

Запомни ме такава – упорита и горда,

глава не прекланям дори и пред гроба.

 

Запомни ме такава – обичаща тъжните песни,

навяващи ми спомени от времена далечни.

Запомни ме такава – друга не ща и да бъда.

Ще изживея живота си – моята присъда.

© Люби Бурдева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??