Здравей, прекрасно лято, ти дойде,
слънцето пече, по-силно, по-жарко.
Плуваме всички в спокойното море,
разпръсват се облаци в небето ярко.
През лятото всичко е много добре:
Слънцето, морето и пясъка на плажа,
Искам аз да чувствам повече
вълните и красотата на пейзажа.
Сега навън е прекрасно лято,
напълваме си сърцето с топлина.
Пясъкът горещ блести като злато,
всичко е прекрасно и правим добрина.
Автор: Виктория Милчева-Тири М
© Виктория Милчева Всички права запазени