За влюбените – време за раздяла,
за труженика – само нов работен ден.
Зората е вълнуващо красива –
пошушва моят поетичен ген.
Ний гледаме с очите,
но виждаме с нашите сърца –
затуй за всеки е различна
разпукващата се зора.
© Димитър Антонов Всички права запазени
Всеки корабокрушенец, би пожелал вълните на поезията да го изхвърлят на един бряг с теб...