8 sept 2010, 18:09

Червена съм 

  Poesía
700 0 6

ЧЕРВЕНА СЪМ

 

 

От сока на червената луна

изцеждам вино. Пия до насита.

Рисувам факла. Огнена вълна.

Червени ветрове крещят в косите.

 

 

Червена съм. От розите на двора,

от бабиния пурпурен сукман.

Смирението в бъчва ще затворя

и ще нанижа мълнии в гердан.

 

 

© Мария Ризова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??