9 may 2013, 23:03

Детство 

  Poesía » Para niños
642 0 2

Стоя в стаята си аз... и през прозореца се взирам в този час.

През малкия прозорец тих спомени далечни аз открих!

Помня как на люлка се люляхме, падахме

и се смяхме!

Помня шумната игра, а после във легла!

За миг отнасям се сега, но връщам се отново в тази скучна, сива сивота!

Един въпрос в главата ми стои –

Защо пораснахме така, кажи?


Защо детството отиде си?!


© Данчо Григоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??