Обичта, като цветя - букет,
стаите навред краси.
Скромничкият ъгъл е зает
от цвят де шари, ала не мърси.
Гледаш и не ти омръзва,
краси те вътрешно, краси и вън.
Ала всяко цвете увяхва и замръзва
и този ден настъпва като страшен сън.
Увяхваш, мъчиш се и ти,
липсва топлина, добро, красиво.
Пък след седмица я пак те сполети
дар букет, но с цветенце едно фалшиво.
Обичта, заедно с цветята, ще увехне, да,
но уловка има тук голяма.
Навярно тази обич вече е съдба,
макар и с китка само, тя живее и пленява.
Китка скромна е, една едничка,
де обичта задържа - не умира.
И дори фалшива и самичка,
обич водопад от тебе кара да извира.
© Връзки за обувки Todos los derechos reservados