25 jun 2013, 22:09

Копнеж 

  Poesía
529 0 0

КОПНЕЖ


          Кон, седло и вятър във косите,

           чучулига да ме вика от небето,

да ухае на сено и пролет,

    за това копнее ми сърцето.


                Вечерта да хвърли свойта мрежа,

             за да улови душата на щуреца.

     Песента ми волно да се лее

               като химн във храма наТвореца.


            Кон, седло и вятър във косите, 

             чучулига да ме вика от небето,

  да ухае на сено и пролет,

     за това копнее ми сърцето.

© Ренета Панкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??