2 sept 2012, 16:19

Късно 

  Poesía » De amor
403 0 0

 

Сърцето ти – самотно – отлетя

 при две красиви, грейнали очи.

Отиде чак накрая на света,

а моето остави да тъжи.

 

На две разсече го с един замах,

с усмивка, като палаво дете.

Какво сега да правя с него аз?

Кърви, не знае как да разбере

 

защо тъй късно Пролет тука спря –

когато  капят златните листа.

И много късно Слънце го огря –

когато  бавно идва Есента 

 

Вили Димитрова

© Вили Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??