10 ene 2014, 11:31

Случайна среща 

  Poesía
769 0 1

Случайна среща

спретна ни съдбата,

ти бодро крачеше насреща

и за секунда сви ми се стомаха...

 

Случайна среща

спретна ни съдбата,

два погледа пресрещна,

две рани във сърцата...

 

Лица безтрепетни -

студени бяха,

но пламъци в очите ни горяха...

 

Подминах те -

заплака ми душата...

Защо, защо не казах нищо?

Защо тогава срещна ни съдбата?

 

© Димитър Илиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??