В ден слънчев, като този,
неочаквано видях
как на масата стоеше
и с някой си шептеше.
Тогаз внезапно слънцето се скри
и душата ми затъмни.
Толкоз дни не мога да забравя
този спомен тъй жесток,
душата ми на късчета разряза ти,
живота ми унищожи.
© Никола Диманов Todos los derechos reservados