26 oct 2010, 20:17

Студентско 

  Poesía » De amor
662 0 1

Задочно приятелство… на изпити подложено,

редовна любов  с хорариум от грешки.

Не стихнали очи  човешки ме молят да остана…

Какво, по дяволите, стана?

Заверката е твърде рано,

не ми я давай, не съм я  заслужила…

© Людмила Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Ех, припомних си времето, когато и аз бях студентка, преди 1000, хиляда и няколко години!Поздрав!
Propuestas
: ??:??