26.10.2010 г., 20:17 ч.

Студентско 

  Поезия » Любовна
663 0 1

Задочно приятелство… на изпити подложено,

редовна любов  с хорариум от грешки.

Не стихнали очи  човешки ме молят да остана…

Какво, по дяволите, стана?

Заверката е твърде рано,

не ми я давай, не съм я  заслужила…

© Людмила Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ех, припомних си времето, когато и аз бях студентка, преди 1000, хиляда и няколко години!Поздрав!
Предложения
: ??:??