Зарити в сърцето
въглени от ласки
спотайват се додето
душата е с маска.
С устните разровени
те пламват изведнъж
и със спомена за огъня
аз винаги съм мъж.
И изгаря ми душата -
толкоз хубаво гори.
И всяка нощ Луната
пали с мен звезди.
© Иван Мишев Todos los derechos reservados