25 дек. 2009 г., 01:48

Честито Рождество Христово! 

  Поэзия
1380 0 23

 

Нека, здраве тялото ти да изпълва!

 

И късмет да носят тези светли дни!

 

Идеите ти - да са велики

 

и да сътворяват добрини!

 

Радост да не те отмине!

 

В щастие и обич се къпи!

 

Благославяй и се радвай -

 

днес Христос ни се роди!

 

 

 

ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО, ОТКРОВЕНЦИ!

 

 

24.12.2009

Jullie

© Юлия Димитрова Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??