28 февр. 2010 г., 01:50  

Искам да ти разкажа за тях 

  Поэзия
807 0 27


 

Те не са сини – спокойни морета.

А топли води. Понякога бурен океан.

От сутрин те търсят и щом те намерят

поглъщат те жадно - без никакъв свян.


Опиват се с твоите. И после притихват.

Ръмят в неочакване – до избистряне чак.

Когато по изгрев ги търсиш неистово,

тогава са езерни - оглеждаш се в тях.


Не се изненадвай! Приличат на твоите.

Съвсем като тях са, когато заспя.

Едно сме откакто потъна в очите ми.

Денят се събуди! А времето... Спря!

 


27.02.2010

Julie

© Юлия Димитрова Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??