8 апр. 2015 г., 23:10  

MMXV 

  Поэзия » Другая
1162 0 0

 

The day we've just met the sorrow

my immortality was so important.

All the creatures I sell or borrow

will rule over only one instant.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??