1 oct 2020, 9:50

Обади се Любов 

Música » Instrumental
2663 7 10
00:00
04:52

© Бойко Иванов Todos los derechos reservados

Тази ми е от най-скъпите песни и се захванах да я преработя вече с по-големия ми арсенал от знания и апаратура.

Това е демо на сингбека , защото аз от него почвам. И приемам всякакви препоръки и мнения . Като се почне от идейност

препоръки в микса и звука. Желанието ми е да стане на подобаващо ниво.

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Супер!
  • Много приятно звучене, хармонично и нежно. Хареса ми.
  • Здравейте zeratal87 (Борислав Александров) , да има текст и канто също но стигнах до тук и сверявам часовника да получа максимума.
  • Мерси на всички за вниманието. Иване , тя песента си е и на Геновева , ако я пее друг ще ме убие. Значи остава само със забележката на Wasthen (Любомир Ангелов) , която смятам за много точна. Почваме работа по записа на вокала.
  • Здрасти.Имаш ли текс за тази музика?Би станала супер ако някой ден се появи по тв с клип и всичко
  • Прекрасно е,Бойко!Лъха много живот,много любов и навява малко тъга.А келтик историята се усеща много тънко.Ще стане много красива песен,предполагам,че ще я пее Геновева.Успех желая на парчето!Въобще всичко е много,много,много...
  • Мерси Wasthen (Любомир Ангелов) , правилно си забелязал този пронизваш звук те и сега имат панорами но може още по-широко да се отворят. Хубава забележка и задължително ще бъде коригирано , но мисля че ще е повече честотно.
  • Пиесата ми хареса. Според мен цигулките,след рефрена, трябва да се разпределят по-панорамно в двата канала, да се засили стерео ефекта.Целта е да се избегне пронизващият им звук, а и така ще се засили драматизма. Но ако слушаш всички съвети, може да стане като приказката за къщичката на пачи крак.
  • Мерси Дани , това нека е и поздрав за всички за Деня на Музиката. Знам , че е необичайно тези 6/8. Но кантото е написано така и за да си спестя да си правя яйца на очи сам за седмица , го оставих така.☺ Всъщност ужим беше само за един аранжимент пък вече 12г. не сме се отделяли. А Искре когато я чуеш с текста камбаните ще те радват.☺
  • Много ми харесва! Ювелирна, професионална изработка. Стилно, интелигентно и с много вкус. Прецизно, всичко си е в музиката. И като звук нещата се развиват много компетентно. Струва ми се само, че е ще е добре 4-ти такт при рефрена(в 3/4) да е в 6/8.За мен смяната на размерите след това при всеки такт, леко накъсва фразата. Но това не е забележка, а само мой усет. Удоволствие е тази композиция me6.Тук е душата и музиканта в музиката И Честит Празник Днес!
Propuestas
: ??:??