14 oct. 2017 20:15

Una na - cover 

  Música » Pop, Electrónica, Disco/Dance, Versión
1693 6 4
00:00
03:44

© Лили Вълчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Само заради последното ти изречение няма да изтрия този коментар, единственото нещо от значение, което каза и за което си прав. По - лесно е, когато си здрав! Така е. Но отново ти казвам и те моля. И трети път няма да има. Не ме намесвай в този ваш спор. Когато искаш да кажеш нещо на някой - не говори и на някой друг. Това "вие" е излишно и всичко по - горе. И тъй като си изказа мнението, следващ твой коментар ще бъде изтрит и всеки коментар, който не е на място.
  • Ники, не ме намесвай в твоята дискусия с Антоан! И не ходи в коментарните полета, където ходи той. Всеки има право на мнение. Отговора не е нито в това дали го имаш или не, дали го учиш или не, а в двете. Отговора е в това всеки да си гледа себе си и своя случай! Не чуждите паници. Защото е индивидуално при всеки човек. Не можем да съдим хората по един запис или едно впечатление!Ти не ме познаваш.Нито имаш някакво отношение към мен.Аз имам хора,които да ми казват къде греша,които да ме подкрепят,но без да ми се налагат,които ме оставят да съм себе си.Уважавам правото на мнение на всеки един,но не на всички е от значение за моето развитие.Защото някой може да ми каже да скоча от 5тия етаж и със сигурност няма да го направя!А ти?Ще спреш ли да следваш твоята мечта,ако някой ти каже?Не очаквам отговор.Може да си самоук или научен,но ако няма смисъл е без значение.И тъй като отново не каза нещо съществено те моля да се оттеглиш от моята страница.Не искам коментарни влакчета.
  • Благодаря ти, мили приятелю! Ще ти пиша. hug. /Ники приемам съвети конструктивни. Аз съм начинаеща певица.Със сигурност нямам опита,който имат други и не разбирам от технологии. Тепърва уча музика - първи курс съм, а сериозно уча от година и половина. Знам, че има какво да работя.Не си въобразявам, че съм Мадона. Когато правих този запис, бях болна. Няколко седмици. И го направих за забавление, за да събудя гласа си лека - полека. Не съм Мадона, но работя здраво и за една година се случиха много положителни емоции и може би тук е "трагедия", но не съм за подценяване.Никой не е.Постигнах много за кратко време - приеха ме музика в две висши учебни заведения, ходя на участия и фестивали и съм стъпвала във зв. студио не веднъж на почти 22 години.Всеки постига неща, когато се труди и се учи. Аз още се уча. Нямам твоя стаж, нямам твоите умения -но имам мечти, желание за труд.Ще ти бъда благодарна, когато изказваш мнение - да го направиш с уважение най - вече към себе си и професията ти./
  • Хей - най после ти чух гласчето Уаууу - ами много е еротично бе приятелко Като се има предвид - че си записвала от раз - без корекции, ефекти и копи-пейст, това прави записа много ценен. Тоест - това си е пеене "на живо". Хубаво ще е инструментала занапред, да намериш начин да го смесваш с пеенето през някакъв миксер. Сигурно нямаш такъв - ама ако имаш приятели музиканти - могат да ти направят услуга и да смесят пеенето ти със синбека, може и да ти пуснат малко реверб на гласа и ще стане супер. И без това пееш на живо - ще те запишат бързо Примерно една песен за десетина минути, ако се наложи да я изпееш два-три пъти, да кажем. Иначе другия път е - с многотракови програми в компютъра и звука да се вкарва през външна звукова карта Най-често сега се ползват USB такива карти. При мен системата е по-друга- ползвам едно 4 пистово мини-студио в което записвам и смесвам дадена композиция - и после я вкарвам в компютъра (ама моя е стационарен и има стерео вход с малък 3.5мм жак)
Propuestas
: ??:??