10 nov. 2008 11:34

В края на лятото 

Música » Otra, Grabación de concierto
3414 0 13
00:00
03:04

© Геновева Цандева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
 • Душевная песня.Мне очень понравилась.
 • Ще се радвам, ако някой се пробва да направи музика по този текст, може да стане по-сполучлива песен... Отворена съм за всяка нова идея, още повече - от млад човек!!!Благодаря ти за откровеността!
  Благодаря и на останалите за коментарите!Радвам се, че песента ви е докоснала по някакъв начин!
 • Текста е страхотен!
  Пееш изключително! !!!...(с 10! удивителни)
  Лично на мене мелодията не ми допада.
 • Уникална си! Много хубаво пееш и текста е прекрасен!
 • Поздравлeния!
 • Знаеш ли,Мишо,песните са като децата ми - за всичките боли еднакво. Но за новородената най-много се радвам, че съм успяла да я "износя" и покажа на бял свят. То и с хората е така - не всички са съвършени. Едни са сакати по рождение, други- от житейските пътища...Вярно е и това, че зрителите са тези, които най-добре виждат "недъга". То, затова е и този форум - всеки да си каже мнението. За мен това е много важно - когато реша да правя албум, да избера най-доброто.Музиката може да е перфектно изсвирена, но когато е част от песен, текстът не бива да отстъпва.Виж, когато имаме само инструментал, това е друго.Когато слушам прекрасна музика, в главата ми напират стихове....Аз винаги съм била привърженик на живата музика.Пяла съм и с оркестър, което си е голяма тръпка и велико удоволствие.Правила съм песен и "на маса" пред много хора,по непознат текст.Тези, които ме познават, са ги слушали - по стихове на поетите Иван Вълев, Димитър Гачев, Венета Арахангелова, Найден Найденов/Хипо/... Може много да се говори по тези въпроси...Най-жалкото е, че нямам възможност да направя свестни записи, а ги пея само на живо.Благодаря ти за коментара!
 • Този от клипа ми прилича на плешива, не толкова ненормална версия на Пегъзий Музовски.
  bardluna, аз много харесвам гласа и стила ти, но това не ти е най-добрата песен.
  Успех!
 • Споко! Наясно съм и с двама ви! Няма да говорим за аранжимент(Приспособяване на музикално произведение за изпълнение на друг инструмент или друг състав от инструменти/гласове/). Тук става въпрос за едно по-добро изсвирване на песента,което да включва интродукция, повече разложени акорди и т.н., тъй като аз не съм професионален музикант.Някой друг трябва да ми научи песните и да ми свири, когато пея, ако реша да правя диск. Но на бардфестите всеки поет трябва сам да си свири и пее песните,при което почти при всички случаи все нещо ще даде привес. Много рядко се случва всичко да е на голямо ниво. Тя,затова и тази музика си е по-особена...Важен е текстът!Когато трябва да се покаже наистина по най-хубавия начин песента, на сцената излизат повече хора с китари и става, но това са вече "волни"програми след задължителната част.
  Ето ви едно бардовско изпълнение от бардфеста в Несебър, за да сте наясно!http://www.youtube.com/watch?v=pJGkIJZ3QI8
 • Не ,Любо.Не съм те разбрал погрешно.Нито те укорявам за мнението ти .Всеки има право на това .Извинявай ,ако думата "модерен" ти е прозвучала различно от "разчупен". И аз това имах предвид.Но Магията на песента на барда е имено в "тишината" на музиката.Тук говори само текста.Не бива да бъде задушаван от излишна музика.Китарата е само за да прави компания на думите ... Аз наистина ще съм любопитен да я чуя с по-разчупен аранжимент. .Безкрайно добре те разбирам, Любо.
 • Me6, ако имате предвид истинското приятелство като вид зеленчук, темата е вечна, а салатите в двете блюда са много различни!Извинен сте.
  lubo_ag,имам песен с аранжимент, но тя вече звучи по съвсем друг начин, когато се включат и други инструменти.Казва се"Молитва за Ловеч".Аранжиментът е на Наско Енев и тя стана химн на родния ми град.
  Това, което съм пуснала, е едно мое участие на бардфест.С две китари наистина е по-добре, но това ми се случва само по време на купони, когато има повече китаристи, включим соло и просто експериментираме с авторската песен.Благодаря ти за коментара. То, по това се различава бардовската песен от останалите - на преден план върви текстът, който понякога се изпява само с три акорда, но поетът има какво да каже на публиката.Емо, благодаря ти за изказаното мнение.
 • И аз харесвам модерното звучене.Но,това тук не е конкурс, а споделяне на идеи.Китарата никога не е посна , когато трябва да се чуят думите, когато музиката е отвъд аранжимента.Звукът само на една китара винаги е сякаш остров, кадето да си отдъхнеш от всички други звуци, за да чуеш мислите си и да ги споделиш,за да чуеш себе си.Харесва ми "В края на лятото".Иначе ще ми е любопитно да чуя песента в по-модерен аранжимент.Любо, можеш да опиташ . Поздрави!
 • да ме извинявате ,ако мислите че се заяждам. но това ми понамирисва на един вид зеленчук споменат в по предишните песни.
 • Аз пък си те харесвам! Есен-туй то! Зем.
Propuestas
: ??:??