Мъгла ли бяхме с тебе?
Мъгла ли ще останем?
В мъгла ли ще те търся вечно?
Мъглата само ще си спомням.
Мъглата на моето съществувание.
Мъглата, вярвай ми – остана...
А ние с теб сме вече други...
Не, другата съм аз...
За тебе бях мъгла...
Такава си останах...
Пак мъгла...
© Крис Todos los derechos reservados