Изгуби ме!
Изгуби ме по пътя към нищото!
Изгуби ме!
Изкарай ме от твоя живот!
Махни ме!
Махни ме, без угризения!
Махни ме!
Не нося нищо добро!
Хвърли ме!
Хвърли ме във първата бездна!
Хвърли ме!
Защо съм ти аз?!
Защо да се мъчиш със мене?!
Защо съм само за днес.........
© Крис Todos los derechos reservados