17 jun 2006, 14:53

* * * 

  Poesía
605 0 2

След дълга пустош и тъга,
след дълги нощи, изпълнени с мъгла,
след силната болка в моята душа,
след безспирните сълзи, проляти в нощтта,
ти дойде, спаси ме и върна радостта!
Сега копнея благодарение на теб,
ти ме научи да се боря...
И пак живея, пак.

© Катерина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??