20 ene 2007, 0:31

*** 

  Poesía
561 0 10
Don’t say goodbye...

Готова ли съм
„Довиждане”
да промълвя.
А може би
със тиха болка
„Сбогом”....
Сърцето ти
не искам
да раня...
и ...пазя го.
Но моето –
тревожно е,
разбрах,
ще мога
да го поизтърся
от праха.
Да го изслушам,
както аз умея,
така и твоето
осиротяло
бързо ще огрея!

Say to never, never gone away...

© Мери Попинз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??