11 nov 2006, 21:54

* * * 

  Poesía
577 0 1

Любовта ми без адрес се скита.

Ти я пожела, защото знаеше,

че ще я получиш без проблем.

Нали си магьосник?

Тогава какъв е твоят проблем?

Кажи ми, нима толкова ме обичаш,

че се съмняваш в мен?

Господи, та това е параноя!

Аз съм глина в твоите ръце.

За какво ми е да се противя?

Аз съм слаба и подчинена на желания,

които осмислят моята цел.

Моите способности са това,

което е моето ежедневие.

Дори анонимна и незабележима,

аз съм човек от обществото

и ако съществувам, това е моето оправдание,

че съм човек от обществото.

© Славея Гарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??