17 ago 2006, 10:56

* * * 

  Poesía
608 0 1

Красива си и в този ден,
Любовен е за теб и мен.
Очите ти са като две звезди,
Запалващи душата ми!
Без теб я няма любовта,
няма слънце и луна.
Щом не си до мен, няма нощ и ден,
без теб я няма радостта...
Тъмна нощ, навън вали,
Тъгувам аз за твоите очи.
Забивам нокти в таз земя,
пълзейки в мрака на нощта,
моля се да съм до теб сега!

© Васко Филипов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??