20 nov 2006, 8:56

* * * 

  Poesía
536 0 0

Не разкривай сърцето си –

то ще бъде наранено.

Не отваряй сърцето си –

то ще бъде накърнено.

Не показвай чувствата си –

те ще бъдат омърсени.

Не разкривай мислите си –

те ще бъдат почернени.

 

Не допусакй да бъдеш наранен,

не допускай да бъдеш заличен.

Не допускай друг да решава съдбата ти,

не допускай някой друг да играе с душата ти.

Не допускай да страдаш сега,

не допускай да си самотен в нощта.

Не допускай да се изплънзе животът ти

през отворената врата

на нечия чужда, невярна мечта!

© Марина Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??