18 nov 2006, 13:46

* * * 

  Poesía
576 0 3
Само сълзите болката скриха,
само сърцето усети това,
само душата отново се скита
и нощем те търси по света.
Сега, когато времето вече отлитна
с бели крила,
аз търся още очите с блясъка на нощта.
Знам, че вече е късно да търся тези очи,
знам, че болката тежка
сърцето ми ще погуби.

© Росица Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??