18 ene 2008, 10:49

* * * 

  Poesía » De amor
549 0 1

                                                      Откакто ти замина,

                                                      в душата ми настана студ и мрак.

                                                      Без теб, слънчице любимо,

                                                      пусто е, пусто е в този свят!!!

                                                    

                                                       

 

 

© Соня Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??