18 jun 2007, 18:19

* * * 

  Poesía
510 0 5
    
           Преди Големия квантов скок...
           Преди Големия  взрив изначален...
           Бог във своите сънища и мечти
           е играл със случайности
          
           своя космичен билярд...
           В началото на времената...
           Преди повече от милиард
           светлинни години, когато
           
           е вдъхнал душа
           на самотната, хладна Вселена...
           За да  бъде Тя в светлина
           от  духа  озарена ...

           

            
                 

                   
                  
                

© Нина Сименова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??