Сватбен ден без мен
Какъв щв бъде сватбенният ден,
дали такъв, какъвто беше с мен?
Денят, във който булката е в бяло
и времето за вас ще бъде спряло.
Домът ще бъде пълен с много хора,
ще се играе булчинско хоро на двора.
Прииждат гости, весели сватбари,
не всеки ден се втора сватба прави.
Букети и подаръци ви подаряват
и закачливи пожелания отправят.
Иде ред на ритуала,
на брака ще прекрачите портала.
Гощавка пищна в ресторанта скъп,
оркестърът подканя да си пръв.
Невестата е весела, засмяна,
букета хвърля гърбом, до тавана.
Все някоя момя ще го прегърне,
щастлива с него в къщи ще се върне.
А вие ще се върнете в дома.
Навън надзърта палава луна...
Оставате сами в среднощен час,
флуидите прелитат между вас.
В завършека за сватбенният ден,
едва ли ще си спомните за мен.
© Нели Todos los derechos reservados