8 ago 2005, 0:10

* * * 

  Poesía
582 0 0
Има хора, които нивга не забравяш,
Има неща, които винаги ще помниш ти,
Това е живота – една надпревара,
Едни събира, други дели!

Днес си тука, утре там,
Сега си силен, после слаб,
Само знай – не се предавай,
Пред трудностите не превививай крак!

© Бет Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??