6 feb 2005, 12:03

* * * 

  Poesía
887 0 1

Сбогом любов ненагледна,
минало вече ти си за мен,
няма за тебе пак прошка поредна,
тъжен за теб ще е новият ден.

Сбогом любов ненагледна,
не разбра ли за тебе аз само съм сън,
тази минута със теб е последна,
сърцето си заключих , а ти остана навън.

© Дени Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Да и това ми допада.Само е трябвало да им измислиш заглавия
Propuestas
: ??:??