6 feb 2005, 12:05

* * * 

  Poesía
1039 0 2

Да обясня какво изпитвам твърде сложно е –
теб обичам, ала с него съм сега,
а всичко помежду ни невъзможно е
и сърцето ми е пълно със тъга.
Друг прегръщам, друг целувам,
но за тебе мисля нощ и ден,
теб желая и сънувам
ТИ живееш вътре в мен.
С него щом съм не трепти сърцето
както твоето лице щом зърна
и усмивка няма на лицето
щом до мен не мога да те върна . . .

© Дени Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • И получава ли се?
    по-добре е може би да изчакаш следващия човек, който ще накара сърцето ти да трепти..
  • Леле...това ми напомня точно за мен...и аз съм такаТова ми хареса много!
Propuestas
: ??:??