18 mar 2005, 11:24

* * * 

  Poesía
1393 0 0
Фалшиво живеем,
във свят от лъжи..
Взаимно се мамим
и много боли.

Понякога плачем,
по-често крещим.
Минава ни после
и дълго мълчим.

И сложили маски
на своите лица
ний роли играем
в голяма игра.

И тъй неусетно
животът тече -
в интриги, лъжи,
лицемерие.

И ставаме лоши,
и груби и зли
в стремежа
да бъдем добри....

© яна сотирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??