18 mar 2005, 13:32

*** 

  Poesía
999 0 3
Аз мислех, че от тука ще е лесно,
         нали обичам и съм вярна аз,
нали желаеш ме и ти горещо...
         но как е трудно всичко между нас.

Аз мислех, че любов ми стига,
         до мен завинаги да те пленя,
но ето ти отново ме подмина,
         когато стана от леглото сутринта.

Аз мислех, че и в теб аз ще успея,
         любов и нежност, със любов да посадя,
но ето днес за тебе пак копнея -
         не каза нищо, просто замълча.

© РРРР ДДДД Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много болка има в стиха ти... Дано скоро да намериш, онзи, който няма да те подминава, а ще те дари с любовта, която заслужаваш!

  • той не Те заслужава
  • знаеш ли, хубаво е, но и чувството е доста болезнено
Propuestas
: ??:??