23 nov 2005, 15:09

*** 

  Poesía
721 0 0

Ръцете ти са ужасно студени -

опитвам се да ги достигна,

но се спирам в Нищото.

Там, където очаквам да си ти

дреме незапълнено

пространство от спомени.

© Светлана Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??