Насред житейския сезон на лятото -
море от нежност и от страст
би трябвало във мене да бушуват!
Но в мен тъгата е намерила покой -
като на пристан е закотвена.
Обхванала е цялото ми тяло!
Там няма бури, няма летен зной –
тъгата е основната ми същност.
© Светлана Димитрова Todos los derechos reservados