13 jun 2006, 20:52

***** 

  Poesía
466 0 1

Приятен полъх и птича песен,

усмивка детска, камбанен звън,

откраднат поглед, взор небесен

защо не влизам..стоя отвън.

Пак търся в тълпата очите топли,

аромата познат, нежния глас,

в душата отекват отново вопли

какво остана всъщност от нас?

Объркани мисли и стон далечен,

очакван жест, стъпка напред,

желания огън в мечти облечен,

обич нестихваща, полет вечен.

© Зл Павлова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??