1 oct 2007, 12:13

***** 

  Poesía
674 0 4
 

Сама, като забравена във пепелник цигара...

Като бреза, огъната във лошо време.

Сама като Луна!

  

   

                           ****

   

© Василена Костова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??