24 ago 2017, 9:12

03:49 

  Poesía » De amor
465 0 0

03:49 часа посред нощ е.

Мислейки си за теб, 

проронвам първата си сълза.

Втората,

защото не си до мен.

Третата е,

защото те искам.

Четвъртата,

защото те нямам...

 

Опитвам се да заспя,

но сълзите не спират,

а душата страда...

© Пламена Райчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??