27 ago 2007, 10:51

* * * 

  Poesía
731 0 1
Мастилен изоглос
пресича
поляната.
Отсам е лудата трева,
оттатък - другата.
Едва ли нашият Радичков
знае -
тревата е вторично полудяла
Отсам потича
лудият
оттатък го прибраха.

© Мария Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??