27 abr 2015, 18:26  

08.06.2014 

  Poesía » Otra
328 0 0

Радвахме се много

пяхме до зори

животът е чудесен 

тъй казваше и ти.

 

Днес е прекрасно

слънчево нали

с теб е чудесно

приказно дори.

 

Сега се надявам 

че ти си щастлива

пред теб е животът

да си ми красива.

 

P.S. Две сестри 

ний щастливи

и пораснахме 

с любов.

       Пожелаваме 

си двете

много радост

и любов.

 

 08.06.2014 год

© Кармен николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??