28 mar 2010, 20:02

* * * 

  Poesía
482 0 3

Ще се случи в един хубав ден

да те искам по-силно от всичко

и да мога да бъда за теб

най-значима и важна от всички.

Ще се влюбвам по-силно във теб,

с всяка свършваща дума, минута

ще превръщам в роса всяка скреж

и с душата си твойта ще чувствам.

Целуни ме така, както ти

като никой друг днес ме целуваш,

щом те има, ме има и мен -

теб обичам и тебе сънувам.

© Евгения Калъчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??