7 may 2013, 13:10

* * * 

  Poesía
398 1 0

Къде си ти сега? За да ме гушнеш в нощта!

Днес трябваше да бъде твоят ден рожден и да празнуваме в този ден!

Сълзите ми не спират за тебе да ридаят!

Ръцете ми не спират да те желаят!

Очите ми не спират да те търсят.

Зная , че ти си мойта пътеводна светлина, зная, че ти си моята душа!

Но искам да си тук сега, за да мога да кажа: ТАТЕ, наздраве за това!

© Ели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??