25 jun 2010, 20:19

* * * 

  Poesía » Filosófica
349 0 0

Не ти казвам

как да обичаш

не съветвам кого

 

само питам

да се запиташ

 

Любов го наричаш

 

кое и

Защо?

 

(из Автобиография на душата)

© Благодат Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??