7 oct 2009, 11:38

* * * 

  Poesía » De amor
414 0 1

Ти си,

          а аз коя съм -

река, жена,

                   устрем, блян...

Сърцето ти,

                      а моето -

къде е?

До теб,

             до другия живот.

Любовта ти,

а моята -

              в тъмното се сгушила, трепери.

Животът ти,

а моят за какво е -

                              да те обичам или

да...

 

© Александра Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??