27 dic 2007, 9:16

* * * 

  Poesía » De amor
642 0 6

Обичам го горещо, обичам го безумно,
обичам го със огън, обичам го със плам,
обичам го човешки, обичам неразумно,
обичам го без корист, обичам го без срам.

Обичам го, когато поглежда романтично,
обичам го, когато флиртува без да спре,
обичам го, защото за мене е различен,
обичам го отдавна, от онова море.
 
Обичам го ужасно и го целувам силно,
обичам го, сега - да беше бил със мен,
обичам го сърдечно, по детски и наивно,
обичам го по-силно със всеки минал ден!

© Кристина Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??